Consilierul județean Emil Neia Lăcătuș, președintele Partidei Romilor, a trecut poarta veșniciei!

† Un suflet nobil s-a înălţat la cer. Suntem alături de familia consilierului judeţean Emil Neia Lăcătuş, preşedintele Filialei Judeţene a Partidei Romilor Pro-Europa, acum când se desparte mult prea devreme de acesta. Neia Lăcătuş a fost un apropiat al cotidianului "Răsunetul", trecând mereu pragul redacţiei noastre şi voie bună şi proiecte frumoase pentru comunitatea romă.
Slujba de priveghi va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, iar înmormântarea duminică, de la ora 16.00, la Capela de pe str. Tărpiului.
Ne rugăm bunului Dumnezeu să dea putere soţiei şi fiicei Emiliana Lucia, iar celui plecat dintre noi să-i facă parte de un colţ de rai.
Îl vom pomeni mereu în rugăciunile noastre!
Redacţia "Răsunetul"

† Profund îndurerați, am aflat că bunul nostru coleg, consilierul județean, Emil Neia Lăcătuș, a plecat către Ceruri.
Neia ai fost un OM de o bunătate nemăsurată, neobosit, de cuvânt, ai luptat pentru comunitate și drepturile sale într-un mod exemplar și mereu am admirat dragostea ta pentru familie.
În aceste clipe grele, să nu uitați că suntem alături de voi.
Dumnezeu să va dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros.
Sincere condoleanțe!
Dumnezeu să îl odihnească în pace și să-i primească sufletul în Împărăția Sa - Emil Radu Moldovan- Președintele CJBN

+ Regretăm profund pierderea unei persoane reprezentative pentru comunitatea minoritară, președintele Partidei Romilor Pro Europa Bistrița- Năsăud, Emil Neia Lăcătuș.
Faptele celui care a militat pentru egalitatea, integritatea și dezvoltarea minorității rome bistrițene vor rămâne vii pentru comunitate.
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!
Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud
Prefect, Stelian Dolha

+ Nu m-aș fi așteptat ca inima atât de mare a unui om alături de care am trăit clipe grele dar și clipe frumoase să înceteze să bată atât de repede!
Se lupta “ca un leu” pentru comunitatea romă si drepturile sale! Am apreciat cât suflet punea pentru prietenii și familia sa, pe care a iubit-o nespus! Demn, neobosit, loial familiei și un om cu coloană vertebrală!
Rămas bun, Neia Lăcătuș! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său și să mângâie durerea și suferința familiei tale!
deputat Bogdan Ivan

† Profund îndureraţi, transmitem întreaga noastră compasiune şi sincere condoleanţe familiei îndoliate la trecerea la cele veşnice a lui EMIL NEIA LĂCĂTUŞ, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Bistriţa-Năsăud, un om de mare caracter care s-a luptat pentru accesul la educaţie al copiilor romi. Împreună cu Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc” a dezvoltat proiecte prin care copiii au fost apropiaţi de carte.
Odihneşte-te în pace!
Prietenii de la Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc”
Manager, Ioan Pintea

Comentarii

03/09/21 08:21
Pr.Liviu Sugar

Partida Romilor pierde un om de mare valoare.A fost un crestin atasat Bisericii,un exemplu pt multi dintre noi.Am fost alaturi de familia lui in momente importante de viata si imi exprim regretul pt pierderea acestui OM atat de necesar.Condoleante familiei.Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5