Emil Neia Lăcătuș, condus pe ultimul drum, pe acordurile fanfarei și cu lacrimi de durere!

Trecut, prematur, la cele veşnice, consilierul județean Emil Neia Lăcătuș, liderul Organizației Județene a Partidei Romilor Pro-Europa, a fost condus duminică după-amiaza pe ultimul drum. Au curs multe lacrimi, iar muzica fanfarei ce l-a însoțit spre locul de odihnă a reamintit de dragul de tradiții, promovate în atâtea manifestări de către Emil Neia Lăcătuș.

Alături de soția Lucica și fiica Emiliana Lucia au fost rude, apropiați, colaboratori, președintele Consiliului Județean-Radu Moldovan, deputații Bogdan Ivan şi Daniel Suciu - PSD și Cătălin Manea de la Partida Romilor, consilierul județean Angelo Manea. 

Slujba de înmormântare de la Capela de pe str. Tărpiului a fost oficiată de preotul paroh Ioan Pintea, alături de pr. Constantin Mileșan de la Biserica Sf. Ilie din Bistrița și  Dan Tiniș de la Parohia Ghirișu Român (Cluj).   

Emil Neia Lăcătuș a fost un OM bun. Cu credință în bunul Dumnezeu, familist, dedicat comunității pe care o reprezenta. Harnic, de ajutor, săritor, cu o “cumințenie sufletească”, “îngăduitor și amabil”. Așa a fost descris Neia Lăcătuș de cei care l-au cunoscut.

Durerea familiei nu se poate descrie în cuvinte, dar credința și nădejea în Dumnezeu nu trebuie să o părăsească.

 

***

Emil Neia Lăcătuș a fost un lider marcant al Partidei Romilor și al comunității noastre! În cei aproximativ 20 de ani, cât a fost consilier județean în Consiliul Județean Bistrița Năsăud și președintele Partidei Romilor Pro-Europa, sucursala județului Bistrița Năsăud, Emil Neia Lacatus, a luptat neîncetat pentru apărarea drepturilor și libertăților romilor. A avut nenumărate realizări și a fost principalul reper în relația și dialogul cu autoritățile și instituțiile administrației publice locale.

A fost cel mai bun lider al nostru din Ardeal. A fost un om integru, onest, un frate și un prieten adevarat. Gândurile și rugăciunile mele, cele ale președintelui Nicolae Păun și ale tutor celorlalți colegi din organizație, în aceste momente, sunt pentru tine iubite frate.

Dumnezeu să te odihnească în pace și să te primească în Împărăția Lui !

Condoleante sotiei, fetiței și întregii familii ! Suntem alături de voi!,a transmis deputatul Cătălin Manea de la Partida Romilor.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5