( Video) Primarul din Runcu Salvei, în videoclipul unui artist celebru

Primarul Anchidim Pavelea, alături de viceprimarul Vasile Pop, fac parte din echipa cu care s-a filmat cel mai recent videoclip „Unu cu unu face doi” al îndrăgitului artist Cristian Pomohaci. Filmările au avut loc în casa îndrăgitului meşter popular Floarea Cosmi, fiind prezenţi runcani îmbrăcaţi în frumoase costume populare, ca într-o şezătoare de altădată. De asemenea, s-au folosit cadre din curtea Bisericii de lemn, monument istoric, dar şi de la munca câmpului, unde sătenii taie lemne, pe care mai apoi le transportă cu un car cu boi. „Unu cu unu face doi, /mulţi n-au ce căta între noi/ ca şi omu nu-i niciunul/dintre doi te vinde unu./ Sus îi Dumnezeu şi vede/ Să ne judece cum crede/ om de om aşa grăieşte/ Dumnezeu de toţi grijeşte” spune Cristian Pomohaci în videoclipul ce, cu siguranţă, va fi la fel de îndrăgit precum „Dragi mi-s mie oile”, „Numa mamă să nu fii”, „Sângeorzenii cei făloşi”, ce fac parte de pe cel mai recent album al artistului.
Aşadar, odată cu lansarea oficială din această săptămână, videoclipul va putea fi admirat atât pe televiziuni, cât şi pe canalele media online.
„Suntem mândri că părintele Cristian Pomohaci a ales să filmeze acest videoclip în comuna Runcu Salvei, unde tradiţiile sunt încă prezente în viaţa oamenilor. Este o şansă de promovare pentru zona noastră, mai ales că acum s-a auzit de noi şi prin prisma dansului „Roata de la Runc” intrat în cartea recordurilor de Ziua Costumului Popular”, ne-a declarat primarul Anchidim Pavelea.

Comentarii

19/05/17 07:35
Vizitator

Frumos vidroclipul. Frumosi actorii...dar daca nu-i cunosti, nu stii ca sunt din Runc. Nici in vwrsuri, nici in imagini, nici in prezentarea cantecului nu apare numele de Runcu-Salvel.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5