Viitorul industriei de sloturi online – la ce să te aștepți

Tehnologii noi în industria sloturilor online

Pe parcursul ultimilor ani, industria cazinourilor online se poate mândri cu îmbunătățiri masive. Datorită evoluției tehnologiei, jocurile de noroc online progresează într-un ritm alert și includ din ce în ce mai multe caracteristici noi. Aplicațiile mobile de ultimă generație și realitatea virtuală au făcut jocurile de noroc mai interactive și mai accesibile, în timp ce tehnologia blockchain a făcut jocurile pe bani reali în mediul online mult mai sigure.

Când ne referim la sloturi online, revizuite în această sursă de încredere, putem spune că sunt mai rapide și mai flexibile decât au fost vreodată. În prezent, ai acces și poți juca păcănele online de pe orice dispozitiv, un lucru care acum câțiva ani părea greu de imaginat. În acest context, m-am gândit să aruncăm o privire, din mai multe unghiuri, asupra direcției spre care se îndreaptă această industrie.

Aplicațiile mobile  

După cum spuneam, faptul că poți juca sloturi online de orice dispozitiv ar putea fi cea mai mare inovație tehnologică din industria jocurilor de noroc. Dar, dacă stăm un pic și ne uităm în jur și la importanța pe care o au aceste dispozitive în viața noastră de zi cu zi, ne dăm seama că ceea ce se întâmplă este un lucru normal și previzibil.

Operatorii din România nu au investit din prima în aplicațiile mobile, însă și-au dat seama rapid că acesta este viitorul, iar, în prezent, niciun operator licențiat de ONJN care se respectă nu neglijează aceste aplicații, respectiv accesul la jocuri ca la aparate de pe mobil.  

În ceea ce privește viitorul, bazat pe direcțiile spre care se îndreaptă lucrurile, tind să cred sloturile online vor fi disponibile și prin intermediul smartwatch-urilor. Anumiți operatori online din străinătate au lansat deja aplicații specifice pentru ceasurile inteligente cu iOS și Android, însă, în mod clar, acestea nu și-au atins apogeul.

Tehnologia VR  

Realitatea virtuală și realitatea augumentată schimbă modul cum percepem și cum interacționăm cu mediul înconjurător. O pereche de ochelari și niște căști te ajută să observi toate detaliile în 3D la 360 de grade și îți oferă o experiență inedită.

Cum era de așteptat, industria sloturilor online nu a trecut cu vederea nici această tendință tehnologică și încearcă să o perfecționeze în așa fel încât sloturile VR să devină o experiență normală și frecventă pentru toți pasionații de păcănele. Acest lucru implică jocuri mai antrenante cu o calitate grafică superioară, deși, cu siguranță și o parte din cele mai populare titluri vor beneficia de o versiune VR.

Stilul jocurilor 

Industria sloturilor online este una foarte flexibilă și adaptabilă, care a trecut cu succes testul timpului, un lucru care nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi fost deschisă la schimbare. În cadrul congreselor de top din industria jocurilor de noroc s-a vorbit despre faptul că utilizatorii și pasionații de jocuri de noroc încep să se orienteze spre jocuri care necesită o interacțiune cât mai mare și în care au un cuvânt de spus asupra rezultatului final.

Așadar, principalii furnizori de software s-au adaptat cerințelor și au creat deja jocuri ca la aparate, care aduc aminte de jocurile arcade de pe vremuri. Adică au la bază niveluri scurte, care cresc rapid în dificultate, cu controale simple și intuitive. Totuși, pentru ca acest model de sloturi online să fie profitabil, dificultatea jocului trebuie sa fie suficient de mare și suficient de captivantă pentru a menține jucătorii conectați.

Licențele de marcă

Loialitatea față de marcă este un fenomenal social demonstrat, de care încearcă să profite și cazinourile online. Așadar, sloturile cu diverse licențe, cu multe rotiri și runde bonus, menite să îi ofere jucătorului interacțiune, sunt din ce mai prezente și mai populare, inclusiv la cele mai bune cazinouri online din România.

Deși, comparativ cu sloturile clasice, sloturile cu diverse licențe vin cu un RTP puțin mai scăzut, popularitatea și numărul acestor este într-o continuă și progresivă creștere. Printre cele mai comune licențe de marcă cumpărate de furnizorii de sloturi online se numără:

  • Game of Thrones
  • Vikings
  • Jurassic Park
  • Gladiator
  • Rocky

Evident, aceste titluri sunt doar o parte dintre filmele sau jocurile video care inspiră tematica sloturilor online. De altfel, inclusiv pelicula românească Miami Bici are deja un slot dedicat, furnizat de creatorul de software de cazinou Skywind Group și lucrurile nu par deloc să se oprească aici.

Criptomonedele 

În această perioadă toată lumea a auzit de criptomonede. Și în lumea jocurilor de noroc, acestă valută a oferit multe oportunități noi. Deodată cu criptomonedele a devenit cunoscută și tehnologia blockchain, tehnologia ce securizează stocarea de criptomonede, tranzacțiile între criptomonede și relațiile informatice ce susțin scopul fiecărui proiect criptografic.

Aceasta tehnologie high-end permite ca tranzacțiile să fie efectuate aproape instantaneu, fără ca utilizatorul să fie nevoit să își ofere informațiile personale, respectiv bancare și face ca totul să se desfășoare în deplină siguranță, dar într-un ritm puțin mai accelarat.

Deși, momentan, la sloturile online din România nu poți efectua învârtiri în criptomonede, este de așteptat ca în viitorul apropiat tehnologia blockchain să aibă un impact major asupra industriei sloturilor online și acest lucru să fie unul uzual. Desigur, dacă această piață se va stabiliza și fluctuațiile destul abrupte din ultima perioadă nu vor forța operatorii online să adopte o atitudine puțin mai rezervată în legătură cu criptomonedele.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5