Vineri, 13! 857 persoane confirmate cu CoVid în judeţ!

La nivelul judeţului nostru, sunt 857 cazuri confirmate de CoVid-19, în creştere cu 13 cazuri faţă de joi! Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 10 persoane au fost reconfirmate pozitiv. 

Avem 2.99 cazuri de îmbolnăvire la mia de locuitori, criteriu după care ne clasăm pe locul 9 la nivel naţional. 

Din totalul cazurilor confirmate de CoVid-19, sunt înregistrate 65 decese asociate pandemiei, iar  630 persoane au fost declarate vindecate. 

În Bistriţa-Năsăud, sunt 64 persoane izolate şi alte 544 persoane în carantină.

***

 Până în prezent, 50 cadre medicale (15 medici, 35 asistenți) și 18 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 47 au fost vindecate.
 Patru persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița - Năsăud. Două sunt declarate vindecate.
63 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 22 au fost declarate vindecate.
Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai unui centru de dializă din județ. Două au fost declarate vindecate.
Opt persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Cinci dintre acestea au fost declarate vindecate.
 O persoană bolnavă de CoVid-19 este angajat al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud.
12 persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Patru dintre acestea au fost declarate vindecate.
Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Una a fost declarată vindecată.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5