Violat şi ameninţat cu bătaia, la nici 11 ani

La nici 11 ani, minorul Vasile Luci a fost victima unuia abuz sexual. Tragica întâmplare a avut loc în data de 24 aprilie. Victima repara o bicicletă alături de un alt minor, Ionuţ Luci, la domiciliul căruia se aflau.

La un moment dat şi-a făcut apariţia şi Traian Ruşti, care venise pentru a cere o carte de la fratele lui Ionuţ Luci. Cu vizita lui Traian Ruşti, a început şi trista întâmplare.

Profitând de faptul că au rămas într-o cameră nelocuită de la parterul imobilului, Traian Ruşti i-a oferit ţigări minorului Vasile Luci, propunându-i şi întreţinerea de relaţii sexuale pentru suma de 1 leu. Copilul a refuzat, dar la ameninţările cu bătaia, s-a dezbrăcat de haine, iar inculpatul a încercat să întreţină un raport sexual anal.

„Partea vătămată a acuzat dureri, astfel că învinuitul i-a permis să se ridice şi aşezându-l în genunchi, şi continuând ameninţările, inculpatul l-a obligat pe băiat care plângea, la întreţinerea unui raport sexual oral. În aceste condiţii, au fost surprinşi de martorul Ionuţ Luci, acesta şi partea vătămată fiind ameninţaţi cu bătaia în condiţiile în care ar relata faptele altor persoane. Totuşi, la data de 10 mai 2009, tatăl părţii vătămate care a aflat despre faptă, a sesizat organele de poliţie privitor la acesta”, ne comunică procurorul-şef urmărire penală, Angela Sîngeorzan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul B-N.

În data de 11 mai, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a solicitat tribunalului, luarea măsurii arestării preventive, faţă de inculpatul Traian Ruşti, pentru comiterea infracţiunii de viol.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5