Viorel Cotuţiu reclamă modul în care Puterea „se ţine de scaune”

Preşedintele Traian Băsescu şi liderii politici Emil Boc, Kelemen Hunor, Varujan Pambuccian, dar şi Opoziţia au fost ţinta criticilor preşedintelui Partidului România Mare Bistriţa-Năsăud, Viorel Cotuţiu. Câteva vorbe a avut liderul judeţean şi pentru conaţionalii din HarCov.

„PRM regretă faptul că Puterea şi Opoziţia nu s-au putut înţelege pentru binele nostru, că USL, prin liderii săi, încearcă să confişte aceste mişcări de stradă. Regretăm că stimatul nostru preşedinte Traian Băsescu nu are curajul să iasă în faţa poporului sau în Piaţa Universităţii, acolo unde şi-a dat întâlnire cu poporul român, să-şi ceară scuze şi apoi să-şi dea demisia. Regretăm că domnul Boc, Kelemen Hunor, Gabriel Oprea, Pambuccian ţin mai mult la scaun decât la popor, refuzând să demisioneze aşa cum o crem noi din Bistriţa şi o cere toată lumea”, a declarat Cotuţiu.

Acesta a condamnat şi atitudinea locuitorilor de etnie maghiară din Harghita, Covasna sau Bihor care nu au reacţionat la problemele României, dar au „trecut graniţa cu pancarte ca să-l susţină pe Orban”.

„Aş condamna ca cetăţean, nu ca membru de partid al PRM, atitudinea împotriva statului român a cetăţenilor români de etnie maghiară, care nu au ieşit cu noi în stradă, cei din Bihor, Harghita, Covasna. Nu au ieşit alături de noi în stradă să manifeste faţă de atitudinea nedreaptă care ne paşte. Ei s-au aliniat şi au trecut cu pancarte graniţa, din judeţul Bihor, ca să-l susţină pe Orban. Oare aceşti indivizi mânăncă pâine de pe acest teritoriu românesc”, a reclamat preşedintele PRM BN.

Comentarii

26/01/12 15:25
Oprea

Pentru mine Traian Basescu este doar securistul de la Anvers: Tara mea nu va fi niciodata o corabie unde capitanul isi se permite sa se cace pe punte.

25/01/12 20:53
Vizitator

Felicitari presedintelui Basescu,un discurs de solidaritate !
Va rog,accesati acest link,Merita !
http://rahoveanu.wordpress.com/2012/01/25/ion-iliescu-buba-din-cur-a-lui...
viorel cotutiu,reclama pierderea ciolanului ...si ceea ce spune suna a manipulare..

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5