Voci în pustiu…

Consiliul Local municipal a votat miercuri, 10 dec., cu 18 voturi “pentru” (3 consilieri absenţi) proiectul de hotărâre privind amenajarea Parcului municipal, urmare fiind introducerea unei piste de biciclete, de jur-împrejurul parcului, amenajarea “oglinzii de apă” şi alte “abţibilduri” care vor afecta bugetul, în fapt pe cetăţeanul contribuabil. În vreme ce obiective stringente ale comunităţii Bistriţei rămân neluate în seamă (extindere spaţii verzi, canalizare în zone urbane noi – Viişoara este un cartier cu fose septice, dar şi celelalte străzi desfundate etc.)

Cei care s-au opus acestor anomalii, fie în aşa-zisele “dezbateri publice”, fie chiar în plenul Consiliului Local nu sunt luaţi deloc în considerare.

Un aer de autoritarism îşi face loc din ce în ce, în diriguirea treburilor municipiului. Alegerile au trecut, candidaţii noştri (“noi cu voi… voi cu voi”) sunt pe cai şi asta contează! În Bistriţa post-electorală, lucrurile – cum se vede – capătă forma şi conţinutul unor interese care, nici într-un caz, nu pot fi ale locuitorilor oraşului!

Odată cu coaliţia ce-şi dă în bobi pentru acapararea scaunelor guvernării, în Palatul Parlamentului, s-a putut vedea că şi în Consiliul Local a dispărut… opoziţia! Liberalii, mucles! PD-işti, la braţ cu PSD-işti…

Publicăm, în cele ce urmează, puncte de vedere exprimate de locuitori ai municipiului Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5