Web Hosting - un factor esențial pentru SEO

Optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare (SEO) este un termen cuprinzător pentru pașii pe care îi poți face pentru a îmbunătăți clasarea site-ului tău web pe motoarele de căutare populare (cum sunt Google sau Yandex). Majoritatea traficului tău de internet va proveni din căutări efectuate pe motoarele de căutare.

      Când site-ul tău apare deasupra concurenților tăi în rezultatele motoarelor de căutare pentru produsele și serviciile pe care le furnizezi, poți domina piața. În acest sens, găzduirea web bună are un rol crucial în clasarea SEO.

      Majoritatea specialiștilor SEO consideră că Google ia în considerare peste 200 de factori atunci când decide ce site-uri web să afișeze pentru o interogare de căutare. În acest sens, găzduirea web pe care o utilizezi este cu siguranță unul dintre acești factori și este adesea trecută cu vederea. 

De ce este importantă găzduirea site-ului?

      Odată ce te hotărăști să creezi un site web, trebuie să alegi compania care îl va găzdui. Această alegere te va ajuta în primul rând să îți îmbunătățești clasamentul și să ajungi la cel mai larg public țintă posibil. Dacă dorești ca Google să te ajute să te remarci în competiția severă a site-urilor web similare, găzduirea web este ceva pe care trebuie să te concentrezi.

      Ai nevoie de găzduire gestionată sau neadministrată? Ce resurse IT ai la fața locului care ți-ar permite să îți gestionați serverul și sistemele? Este adesea recomandat să iei un pachet de asistență gestionat cu furnizorul tău de găzduire, deoarece vei beneficia de expertiză, facilitățile și SLA-urile care vin cu pachetul de asistență.

      Cu Megahost te poți baza pe asistență tehnică și pentru clienți 24/7. Solicitările tale vor primi răspuns cât mai rapid posibil, vei avea parte de securizarea site-ului, iar problemele tale vor fi rezolvate cu atenție, deoarece succesul proiectelor tale este prioritatea principală a echipei.

Concluzie

      Performanța bună din punct de vedere SEO este crucială pentru succesul afacerii tale online. Cu toate acestea, nu trece cu vederea efectul pe care îl are găzduirea site-ului web asupra clasamentului în motoarele tale de căutare. Un site web lent, care are întreruperi frecvente, este probabil să partajeze serverul cu spammeri. Dacă acesta este cazul, site-ul respectiv va apărea mai jos în rezultatele motorului de căutare.

      Pentru o mai bună funcționare a proceselor SEO, alege serviciile de hosting web de la Megahost. Aici vei  dispune de server dedicat, certificat SSL, domenii disponibile și utilitarul cPanel prin care vei administra site-ul din orice punct al lumii. Tot ce trebuie să faci - e doar să alegi oferta care corespunde ambițiilor afacerii tale!

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5