În week-end, la Polivalentă, dans sportiv de înaltă ţinută: Cupa Floris și Campionatul Național pentru formații

Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul de dans sportiv FLORIS Bistrița organizează sâmbătă, 9 aprilie, la Sala Polivalentă din Bistrița, un eveniment sportiv de marcă, ce reuneşte cea de a 40-a ediţia a Cupei Gloris, Campionatul Naţional de formaţii standard şi latino-americane şi Cupa Floris de formaţii, ajunsă la ediaţia a V-a.

Evenimentul este coordonat de antrenoarea Florica Buduşan, iar în cadrul lui  se vor desfăşura competiții la diferite categorii de vârstă şi clase competiționale, la care vor concura sportivi din mai multe cluburi de dans sportiv din România. Câştigătorii vor fi recompensaţi cu diplome, cupe şi medalii. Concursurile încep la ora 9.15 și vor dura pe întreg parcursul zilei.

Campionatul Naţional de formaţii standard şi latino-americane şi Cupa Floris de formaţii încep la ora 20.00, iar în deschidere va avea loc o gală la care sunt așteptați să participe toți bistrițenii dornici de grație și eleganță de înaltă ținută. Intrarea costă 15 lei.

         Director de concurs este Ștefan Both, iar observator federal - Monica Cozea. Preşedintele juriului în concursul naţional este Radu Velcu, iar pentru CN de formaţii - Valeria Mangra, secretariatul fiind asigurat de Aurelian Miron şi Mariana Olosutean. Prezentatori ai concursului sunt Mihai Berbunschi şi Renáta Csaszar Jurcuţ. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5