Weekend plin pentru bistriţeni: teatru, concerte, karaoke şi carnaval

Se anunţă un weekend ocupat pentru bistriţeni. Aceştia vor lua parte la activităţi diverse, de la spectacole de teatru, concerte de muzică clasică până la concursuri de karaoke, proiecţii de filme în aer liber şi carnaval.

Astfel, în cadrul festivalului studenţesc – Bistriţa Studfest, sâmbătă, la ora 11.00, pe Pietonal va fi organizat un concurs cu premii sub titulatura ,,Cercetăşie şi studenţie”.

Tot sâmbătă, la Singagogă, bistriţenii se pot bucura de un concert de muzică de cameră susţinut de Cvartetul ,,Mier” din Elveţia. Ziua continuă cu un spectacol de teatru în Plan B Club Cafe – (Cu) Cuie în frunte, un two men show cu Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor (producţia: Teatrul Luni de la Green Hours).

La ambele evenimente, intrarea este liberă. Încheierea va fi în forţă, cu un concurs de karaoke organizat în Club Old House, de la ora 21.30.

Duminică, ne vom bucura, din nou, de Valentin Gheorghiu şi de Gabriel Croitoru, la Sinagogă, de la ora 19.00, unde aceştia vor susţine un recital de pian şi vioară.

De la ora 20.30, cinefilii pot asista la o proiecţie de film în aer liber, în Piaţa Petru Rareş. Va fi proiectat, în premieră, filmul ,,Umbra gândurilor negre”, regizor - Grigo Nimigean, producător – Viorel Boşca.

Weekendul se va încheia cu un carnaval cu tematica ,,Dracula” la Hotel Coroana de Aur.

Evenimentele sunt organizate în cadrul primei ediţii Bistriţa Studfest. Organizatori: Primăria Bistriţa, Societatea de Concerte Bistriţa şi Universitatea Babeş –Bolyai, Extensia Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5