Bistriţa Studfest, ediţia a III-a. Bilanţ

Foto:citynewsbistrita

Încep prin a mulţumi organizatorilor Bistriţa Studfest. Ediţia a III-a a fost din punctul meu de vedere ediţia cea mai complexă, ediţia care a evidenţiat oameni frumoşi, oameni capabili să organizeze evenimente.

Nimic din ceea ce facem nu este mai important decât găsirea oamenilor potriviţi şi dezvoltarea lor. La sfârşitul zilei pariul se face pe oameni, nu pe strategii.
Anul acesta, cel care a gândit festivalul, profesorul, acum senatorul Dorin Dobra a pariat pe câţiva oameni, oameni cu care faci echipă cum nu ai mai avut vreodată.
Bistriţa Studfest e mai mult decât un festival al studenţilor, este provocare, adrenalină, testarea limitelor şi multă creativitate.

Cristina, Şoimiţa, Marian, Tudor, Paul, Adrian, Alexandra sunt oamenii care au făcut ca Bistriţa Studfest, ediţia a III-a, să fie o ediţie matură. Au tras lucrurile şi echipa după ei. Bistriţa Studfest, ediţia a III-a, a fost proiectul în care ei au crescut şi i-au ajutat şi pe alţii să crească.

Au fost nouă zile de festival. Nouă zile, fiecare zi cu tematica ei. Nouă zile cu invitaţi de marcă din toate domeniile. Nouă zile de nervi, dar şi motivaţie, devotament.
Au fost şi minusuri. Prezenţa slabă la evenimentele culturale din cadrul festivalului. Nu îmi plac turmele, oamenii încolonaţi aduşi la un eveniment. Dar, dacă nu ai contact cu arta, cu artiştii, cum mai poţi ieşi din starea de inerţie? Un spectacol bun de teatru, un concert mişcă ceva în tine, te fac să îţi pui întrebări.

Sunt aspecte pe care organizatorii ar trebui să le ia în considerare la viitoarea ediţie Bistriţa Studfest.

Festivalul s-a încheiat cu un concert caritabil ,,Salvăm locomotiva”, un concert cu Big Dimm A’ Band, Aldo Blaga şi Maria Alexievici. Un eveniment elegant, într-o atmosferă relaxată. O seară între prieteni, cu prieteni.

Bistriţa Studfest rămâne proiectul care adună oameni, leagă prietenii şi creează dezbateri. Şi mai reuşeşte ceva, redă încrederea. Mie, mi-a dat încredere mai mult decât mă aşteptam.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5