XT Deco este compania ce însufleţeşte pereţii locuinţei personale

Deşi nu se acordă o importantă destul de ridicată, pereţii casei sunt cei care însufleţesc spiritul unei locuinţe, ei fiind cei care au puterea de a oferi energie pozitivă sau negativă unei case. Compania XT Deco este conştientă de acest lucru şi, tocmai din acest motiv, oferă cele mai bune modele de tapete pentru pereţi, selectate atent dintr-o gama largă de modele, potrivite pentru gusturile oricărei persoane. Cu o paleta vastă de modele de tapete, magazinul online XT Deco îşi invită clienţii pe pagină web personală, www.xtdeco.ro, unde aceştia pot vizualiza şi compara diverse modele.

XT Deco decorează casele românilor

Din păcate, românilor le este frică să încerce lucruri noi, mai ales atunci când vine vorba de propria locuinţa; cu toate acestea, lăsând orice frică deoparte, consumatorii "de frumos" pot apela la serviciile XT Deco - o companie îndrăgostită de decoruri cu bun simt, ce oferă cele mai bune idei de redecorare a unei locuinţe. Astfel, numai aici, clienţii pot găsi modele de tapete premium, din fibră de sticlă, exclusiviste, economice, vopsibile, pentru copii etc. De asemenea, cei care sunt putina mai nonconformişti, pot alege din gama de tapete foto, personalizate - la XT Deco, clienţii pot găsi modele abstracte, creative, cu litere sau cifre, de tip National Geographic, peisaje, scene din România urbană, fototapete cu animale, florale, hărţi, marina, passion, pentru copii, spectrum, urban etc.

Deşi destul de populare în decursul anilor `70-`80, tapetele au dispărut din interesele oamenilor, care au început să favorizeze vopseaua. Cu toate acestea, tapetul începe să redevină la modă în ceea ce priveşte redecorarea locuinţei, iar din acest motiv, compania XT Deco face o comparaţie între vopseaua pentru pereţi şi tapete, tocmai pentru a scoate în evidenţă avantajele şi beneficiile oferite de tapetele moderne din ziua de astăzi.

         Tapet vs vopsea. Care e cel mai indicat mod de redecorare?

În timp ce o mulţime de oameni s-ar afla în discuţii contradictorii în ceea ce priveşte excelenţa tapetelor din punct de vedere estetic, unii ar putea fi surprinsi să afle că, de-a lungul timpului, tapetul nu numai că are rol estetic, dar este şi o alegere extrem de economică pentru consumatori. Potrivit ultimelor rapoarte realizate în domeniul decorării de interioare, se pare că un tapet are o durata de viaţă mai mare - de aproape cinci ori mai lungă decât vopseaua, atunci când este folosit în condiţii normale. De fapt, cele mai multe tapete de la XT Deco au avantajul de a-şi păstra aspectul, frumuseţea şi caracteristicile de performanţă iniţiale, chiar şi după trecerea a 15 ani de zile. Acest lucru nu ar fi posibil dacă am discuta despre un perete acoperit de vopsea, deoarece culoarea şi aspectul acestuia vor începe să se reducă cu timpul, odată ce este curăţat. Mai mult decât atât, experţii în decoraţiuni interioare susţin că un perete vopsit necesită reaplicare cel puţin o dată la trei ani de zile.

Şi, cu toate că investiţia iniţială într-un tapet pentru perete este ceva mai ridicată, această alegere este, pe termen lung, mai economică decât alegerea vopselei - consumatorii economisind cu până la 30% sau poate mai mult, odată cu trecerea timpului. În decorarea locuinţei, se pot face o mulţime de economii - lucru ce nu este conştientizat de către consumatorii de rând. De aceea, compania XT Deco oferă o serie de sfaturi de renovare a casei alături de o serie de idei unice de decorare a pereţilor din locuinţa.

Cum se aplică un tapet pe un perete?

Un tapet aplicat ca atare, poate rezista şi până la 15 şi chiar 25 de ani. Spre deosebire de vopsea - ce necesită mai multe aplicări - tapetul este aplicat o singură dată şi face faţă mult mai bine trecerii timpului. De asemenea, pe lângă faptul că are un aspect estetic mai frumos decât cel oferit de vopseaua convenţională, tapetul este mai uşor de întreţinut, iar materialele din care sunt făcute tapetele de la XT Deco fac faţă oricăror urme sau pete, consumatorul putând să şteargă aceste urme folosind numai un burete. În timp ce acelaşi lucru se poate spune şi despre vopseaua lavabilă, de cele mai multe ori, culoarea pereţilor vopsiţi va începe să pălească, iar locurile unde au fost odată pete sau murdărie vor lasă semne vizibile.

De unde se pot cumpăra cele mai bune tapete?

Utilizatorii care îşi doresc să îşi redecoreze pereţii locuinţei cu cele cele mai frumoase modele de tapet, dar şi cele mai bune din punct de vedere calitativ, pot consulta catalogul companiei XT Deco, catalog de produse ce poate fi găsit şi în mediul online la pagina web www.xtdeco.ro.

Astfel, produsele companiei XT Deco răspund celor mai pretenţioase cerinţe ale clienţilor, îmbunătăţesc aspectul general al locuinţei şi oferă o stare de spirit şi un vibe pozitiv celor care locuiesc în respectiva casă.

Cum se alege modelul potrivit?

În cazul tuturor tapetelor, cu excepţia texturii, consumatorii sunt cei mai atraşi de modelul pe care îl vor aşeza pe peretele camerei lor. Astfel, ţinând cont de personalitatea şi stilul fiecărui consumator, la XT Deco clienţii pot găsi tapete cu modele exclusiviste, minimaliste, cu fotografii, geometrice şi chiar şi tapete magnetice sau tradiţionale. De asemenea, pe lângă modelele unice, clasice sau elegante oferite de magazinul online XT Deco, consumatorii se pot bucura de cele mai bune preţuri în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ, dar şi de ofertele speciale, cu reduceri de până la 45%, oferte ce sunt valabile numai pentru comenzile efectuate în mediul online, în limita stocului disponibil.

XT Deco descrie care sunt avantajele utilizării tapetului

Majoritatea consumatorilor apelează la vopsea atunci când vine vorba de redecorarea pereţilor unei încăperi, pe motiv că aceasta este cea mai simplă şi mai ieftină soluţie de decorare a unei camere. Contrar faţă de ceea ce se crede, vopseaua înregistrează o serie de minusuri în faţă tapetului, deoarece:

  • are un spectru de culori limitat;
  • fisurile sau alte neregularităţi ce îşi fac apariţia pe pereţii casei vor fi la vederea oricui, ceea ce va presupune un nou proces de renovare a locuinţei;
  • odată aplicată, vopseaua se usucă foarte greu şi, de asemenea, nu are o rezistenţă ridicată la căldură.

Pe de altă parte, folosirea tapetului are o mulţime de avantaje, cel mai evident avantaj fiind cel care ţine de aspectul estetic: în cazul tapetelor, clienţii pot alege dintr-o gama largă de modele complexe sau simple, ceea ce înseamnă că îşi vor găsi exact ceea ce îşi doresc.

Mai mult decât atât, un tapet are capacitatea de a acoperi orice imperfecţiune de pe suprafaţa peretului, tapetul acţionând că un agent de protecţie în faţă murdăriei sau a altor factori ce pot afecta peretele. În plus, speranţa de viaţă a unui tapet este cu mult mai indelungata comparativ cu vopseaua folosită în restauratea pereţilor, ceea ce înseamnă că tapetul este o varianta mult mai economică.

XT Deco colorează vieţile românilor!

Astfel, orice imperfecţiune ce se găseşte pe suprafaţa pereţilor poate fi acoperită cu modelele unice de la XT Deco, tapete ce adaugă un aer elegant, sofisticat, clasic, nonconformist etc. unei încăperi - acesta fiind un aspect ce ţine numai de stilul personal al clientului. Iar, pentru că gusturile nu pot fi discutate şi fiecare om are ideile şi plăcerile lui în ceea ce priveşte decorarea locuinţei, XT Deco oferă o gama generoasă de modele de tapete, potrivite pentru orice stil.         Aşadar, pentru a vizualiza catalogul online a companiei XT Deco, clienţii pot accesa pagina web a magazinului online www.xtdeco.ro şi vor descoperi o mulţime de modele de tapete, oferte special şi o serie de sfaturi de nepreţuit, ce pot fi găsite în secţiunea blog a paginii magazinului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5