Zăpadă de o jumătate de metru în Pasul Rotunda! DN 17D - Valea Mare - Pasul Rotunda - Cârlibaba este închis !

Jandarmii montani din Rodna şi Piatra Fîntînele s-au aflat pe tot parcursul sfârşitului de săptămână în acţiuni de patrulare pe traseele frecventate de turişti pentru a preveni anumite care puteau apărea din cauza condiţiilor meteorologice.
Jandarmii montani din Rodna au executat patrulări specifice cu rol preventiv în zona Pasul Rotunda, Valea Blaznei şi Valea Măriilor cu scopul de a identifica eventuale probleme ale celor ce se află în zonă. Nu au fost constatate probleme privind anumite blocaje care s-ar fi putut produce din cauza căderilor masive de zăpadă. Stratul de zăpadă ajunge la 40 chiar 50 cm în Pasul Rotunda. Jandarmii montani din Rodna informează pe cei interesaţi faptul că DN 17D - Valea Mare - Pasul Rotunda - Cârlibaba este închis în perioada de iarnă.
Jandarmii montani din Piatra Fîntînele au patrulat la rândul lor în aria de competenţă, în scopul de a preveni anumite situaţii neplăcute care s-ar fi putut produce şi pentru a putea interveni la timp atunci când situaţia o impune.
Duminică dimineaţa, jandarmii montani din Rodna au executat misiuni de patrulare la bisericile din zonă unde, numai pe linie de cerşetorie au fost aplicate în total 12 sancţiuni în valoare totală de 1.000 de lei şi două avertismente scrise.
Pentru orice problemă întâmpinată în spaţiul montan, cetăţenii pot suna la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, pentru a solicita sprijinul jandarmilor montani din Rodna, respectiv Piatra Fîntînele.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5