Zeci de persoane nevoiașe, ajutate de oameni de bine!

sursa: Institutia Prefectului

Vineri,  65 de persoane nevoiașe (persoane vârstnice, cazuri sociale) au primit câte o masă caldă, pregătită cu grijă, precum și câte o pâine, pachete livrate în siguranță de voluntari!
O familie din zona rurală, izolată la domiciliu, a primit un pachet cu alimente. Pentru aceste livrări, 14 voluntari au mers pe teren în echipe de câte două persoane.
În continuare, împreună cu primarii și cu cei 18 voluntari desemnați pentru această sarcină, se identifică aceste cazuri sociale și persoane nevoiașe la care donațiile în alimente să ajungă cât mai sigur. În același timp, voluntarii monitorizează telefonic peste 1000 de persoane aflate in izolare la domiciliu.
Avem grijă de voluntarii noștri care merg pe teren! Cu toții respectă regulile de siguranță și sănătate și poartă măști, mănuși, folosesc dezinfectant și nu au contacte directe cu persoanele cărora le livrează donații! 
Mulțumim celor care pregătesc masa caldă (oameni cu suflet, care doresc să își păstreze anonimatul), mulțumim Ceracom și Paulaner pentru zecile de pâini pe care le donează, mulțumim tuturor celor care fac donații din care se achiziționează alimente, dar și echipamente pentru voluntarii noștri trimiși în misiunea de bine!
Mulțumim tuturor celor care se implică, persoane fizice sau juridice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5