Zi specială în familia Valeriei Peter Predescu

Astăzi este o zi specială în familia Valeriei Peter Predescu. Cu siguranţă, de acolo de Sus, doamna cântecului năsăudean se bucură pentru încă un an frumos din viaţa nepoatei Alina, care azi are ziua de naştere. Se vorbeşte atât de mult despre moştenitorii Valeriei Peter Predescu, despre cine şi cum îi va duce pe mai departe proiectele. Însă prea puţini vorbesc despre adevărata moştenitoare, Alina Predescu, care pe lângă faptul că seamănă leit cu bunica ei, şi cântă frumos, deşi nu a ales această cale. Dar prin Fundaţia Valeria Peter Predescu, fiul Nicu Predescu va avea grijă de moştenirea lăsată de marea noastră artistă. În vară se va turna fundaţia Casei Muzeu Valeria Peter Predescu la Telciu.
Alina se va lansa în lumea afacerilor prin deschiderea unui atelier de productie manufacturieră a săpunului natural si a uleiurilor esentiale în Ardan. Proiectul are o valoare de 47.000 de euro, bani europeni şi 8000 euro contribuţie proprie. Este o alternativă din ce în ce mai căutată de cumpărători, la piaţa de acum: fabricarea manuală de săpun, exclusiv din ingrediente naturale, prin metoda ce păstreaza active proprietăţile ingredientelor folosite. Cu siguranţă ideea a pornit de la o amintire din copilărie, în curtea bunicilor, pe Valea lui Stan din Telciu, unde, la fel ca la toate gospodăriile de ţărani, se producerea în mod tradițional săpunul de casă. Afacerea este făcută împreună cu soţul şi cu siguranţă, când va creşte mare, se va implica şi Nicolas, fiul Alinei, care a primit numele tânărului bunic Nicu Predescu, dar şi a străbunicului Nicolae Predescu.
Dacă îndrăgita artistă ar fi trăit ar fi fost cea mai fericită străbunică din lume. Alina era nepoata care era zi de zi alături de marea interpretă. Mai mult de dragul bunicii a ales Liceul de muzică, deşi apoi drumul a purtat-o spre altă prefesie. Noi îi urăm Alinei la mulţi ani cu sănătate şi succes în proiecte !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5