Zig Zag prin România: Bistriţa-Năsăud este o destinaţie turisticã atrăgătoare!

      O obiectivă şi performantă echipă – „Zig Zag prin România”, care vrea să redescopere potenţialul turistic al ţării şi să-l pună în valoare, pe parcursul a  5 ani, în care va promova toate cele 41 de judeţe  a ajuns şi în judeţul nostru, pe care l-a colindat în lung şi-n lat, a constatat , a înregistrat, fotografiat „nestematele turistice” pe care le posedă judeţul, care vor fi promovate la nivel de ţară şi nu numai.

      În 6 aprilie, la Hotelul Metropolis din Bistriţa, a avut loc un sensibil şi captivant eveniment, cu siglă semnificativă – „Zig Zag prin Bistriţa-Năsăud”, unde au fost prezentate, prin proiecţii video realizate în judeţ, cele mai frumoase locuri pe care le-a vizitat echipa, cu ocazia unei experienţe de promovare a turismului şi a zonelor turistice captivante din judeţ, timp de 40 de zile, cât au avut şederea, ei fiind singura echipă din lume care face un astfel de management.

      Au realizat frumoase clipuri de prezentare, vor scrie articole, au făcut multiple fotografii şi au organizat evenimente de promovare a judeţului şi a frumuseţilor istorice, literare, turistice etc.

      Marian Oancia, vicepreşedintele Asociaţiei „Zig Zag prin România”, a făcut o lămuritoare şi pertinentă motivaţie a scopului urmărit în această acţiune de utilitate locală şi naţională.

      Exemple de bună practică din turism şi o perspectivă nouă despre potenţialul turistic al judeţului, poveşti şi întâmplări reale din turismul judeţului au prezentat, cu argumente şi exemplificări motivante, cu mult impact la turişti, responsabilul cu probleme de turism din cadrul Primăriei Bistriţa, titratul om de cultură, jurnalist şi fin observator – Ovidiu Bozbici, dar şi reprezentanta Centrului de Informare Turistică din Năsăud – Gabriela Onul, angajaţi în domeniul turismului din Bistriţa şi alte locuri din judeţ.

      Concluzia acestui colocviu constatator a fost una unanimă, şi anume că judeţul Bistriţa-Năsăud este o destinaţie turistică care oferă un potenţial turistic atractiv, valoros şi demn de luat în seamă.

      În acest sens, în deschiderea evenimentului, directorul Bibliotecii Judeţene „George Coşbuc” B-N, scriitorul Ioan Pintea, a expus argumente literare, scriitori valoroşi, case memoriale din judeţ, cât şi cărţi rare pe care le deţine Biblioteca Judeţeană.

      Vă aşteptăm să descoperiţi frumuseţile inconfundabile ale judeţului Bistriţa-Năsăud, cât şi oferta generoasă de încântare a sufletu

lui şi privirii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5