Ziua Națională a Contabilului Român. Profesioniștii din domeniu, premiați de CECCAR

În ziua de 21 septembrie a fost sărbătorită cea de a XI-a ediţie a Zilei Naţionale a Contabilului Român care a reprezentat pentru întreaga comunitate profesională un prilej pentru a aduce un omagiu tuturor celor care au sprijinit activităţile CECCAR, de a arăta respectul și recunoștința față de numeroșii colegi care au adus o contribuție semnificativă la profesia contabilă și obiectivelor acesteia.

Manifestarile au inclus 2 evenimente, și anume “Ziua Națională a Contabilului Român” și “Topul local al celor mai bune societăţi membre CECCAR”, prilej de bucurie pentru profesioniştii judeţului nostru, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul financiar-contabil.
CECCAR Filiala Bistriţa a organizat aceste manifestări, pe care le consideră deosebit de importante pentru profesia contabilă.
Deschiderea oficială a evenimentelor a fost efectuată de preşedintele filialei, d-na Maria Hăbălău. Din partea oficialităţilor locale au fost prezenţi ec. Cristian Parasca - şef administraţie la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bistriţa- Năsăud; ec. Radu Vasile Pop - şef administraţie adjunct la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bistriţa- Năsăud; consilier superior Simona Maxim - Biroul de Expertize Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul BN; subcomisar de poliţie Ioan Bulz - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului BNşi consilierul municipal Gheorghe Tuţă.
Tema prezentată de către directorul executiv Login Poni a fost ”Profesia de expert contabil şi contabil autorizat - o cariera de succes”. “Cariera de succes nu se referă exclusiv la câştigurile materiale şi nici la statutul oferit de calitatea de expert contabil sau contabil autorizat. Ştim că avem o carieră de succes atunci când resimţim plăcere, atunci când ne folosim de talente, atunci când motivaţiile şi idealurile sunt în concordanţă cu activităţile profesionale zilnice. Astfel încât, primul pas în procesul obţinerii unei cariere de succes ar trebui să fie analiza atentă şi profundă a acelor lucruri care ne fac într-adevăr plăcere, a descoperirii acelor arii profesionale care sunt compatibile cu interesele, motivaţiile şi talentele de care dispunem”, a subliniat aceasta în abordarea tematicii.
Au fost acordate Diplome de merit persoanelor nominalizate de către Consiliul filialei Bistriţa, şi anume:

Nr. crt. Numele si prenumele Calitatea Locul de munca
1 Badea Ana Expert contabil Federal Coop
2 Bob Rodica Expert contabil Federal Coop
3 Ciornei Mihai Expert contabil Cabinet individual
4 Domnici Adriana Expert contabil SC Lexro Cont SRL
5 Nedelea Liviu Expert contabil Cabinet individual
6 Sabo Alina Expert contabil Cabinet individual
7 Avram Stefan Contabil autorizat Cabinet individual
8 Guseth Dorina Contabil autorizat Cabinet individual
9 Partenie Elena Stefania Stagiar expert contabil Ocolul Silvic Josenii Bargaului
10 Catuna Anca Stagiar expert contabil U.M.0598 Bistrita

Manifestările au continuat cu o scurtă prezentare a evenimentului “Topul local al celor mai bune societăţi membre ale CECCAR FILIALA BISTRIŢA”, fiind înmânate distincţiile şi diplomele societăţilor nominalizate conform locului ocupat.
Premiul special al anului 2015 - Locul I
SC MAREXPERT CONSULTING SRL Bistrita

Firme de top ale anului 2015 - Locul II
SC PROSOFT EXPERT SRL Bistriţa

Topul firmelor membre C.E.C.C.A.R. - Locul III
SC EXAUDIT SRL Bistrita şi SC CONT CONSULTING SRL Năsăud

Manifestarile prilejuite de sărbatoare s-au încheiat cu mulţumiri, aprecieri din partea celor premiaţi, precum şi din partea reprezentanţilor oficialităţilor locale.
CECCAR, lider al profesiei contabile din România, va continua să contribuie la creşterea nivelului de cultură financiară şi economică în mediul de afaceri şi la consolidarea imaginii profesioniştilor contabili ca parteneri indispensabili pentru o afacere de succes.
Dacă noi toţi, cei care formăm comunitatea profesioniştilor contabili din ţara noastră continuăm să ne practicăm meseria responsabil, cu profesionalismul de care am dat dovadă neîncetat, în conformitate cu principiile etice care ne reprezintă, succesul nu va întârzia să apară, iar statutul nostru va fi de neatins.

LA MULŢI ANI tuturor profesioniştilor contabili din România!

Corpul Expertilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România Filiala Bistriţa-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]