100 de locuri musai de vizitat din Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud, lansate la Castelul Teleki Posmuș

100 de locuri musai de vizitat din Poarta Transilvaniei Bistriţa-Năsăud au fost lansate, luni, la Castelul Teleki din Posmuş. "O inițiativă pe care am pornit-o pentru a demonstra că județul nostru are un mare potențial de a fi o destinație unde să-ți petreci zile-ntregi. Intră pe https://s9.ro/1ph8 şi hai să vezi câte locuri faine sunt la noi acasă-n Poarta Transilvaniei.

Și pentru că totul se face la puterea lui “împreună”, această idee s-a realizat cu mulți oameni faini: doamna Camelia Tabără, profesorii Andras Barta, Horea Ștefănescu, Ioan Bâca și Eduard Schuster, de la Facultatea de Geografie/Geografia Turismului și de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Extensiile Universităţii Babeş-Bolyai, cei 24 de Ambasadori ai Porții Transilvaniei, studenți/ masteranzi.

Mulțumim pentru sprijin echipei tehnice de la CJ BN, managerului de la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Alexandru Gavrilaş, și Europe Direct Bistrița-Năsăud. Încă o implicare a Elenei Bărbos care de fiecare dată știe să aducă plus valoare oricărei acțiuni.

Povestea merge mai departe.

Acum e timpul să o luăm la pas, să re/descoperim Poarta Transilvaniei și să promovăm cele 100 de locuri musai de vizitat", a scris Mihaela Ivan, promotor al acestui proiect, pe pagina de facebook.

https://www.facebook.com/mihaelaivan.ro

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5