20 martie, termen limită pentru trimiterea afişelor şi pliantelor pentru Campania antidrog a Instituţiei Prefectului

Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud a anunţat că peste 400 de afişe au fost răspândite în şcoli, instituţii publice şi în mijloace de transport în comun pentru a populariza concursul de mesaje antidrog „Tineri pentru tineri”.

          „Feed-back este bun, ne sună multă lume şi ne întreabă în legătură cu acest proiect. Aştept jurizarea. Lucrările câştigătoare vor inspira un film de 10-15 minute, cu mesaje ale tinerilor care au trecut prin această experienţă şi personalităţi ale vieţii publice. Mi-aş dori să trimită un mesaj o personalitate muzicală, un judecător şi nu vă ascund că la judecător deja m-am gândit şi am vorbit, Cristi Danieleţ, un psiholog sau un psihiatru, un profesor de renume. Tinerii s-au înscris şi nu numai din cauza premiilor, probabil că îi motivează. Eu mă bucur că am reuşit să-i stimulăm chiar şi aşa. Data limită este 20 martie 2020. Pot trimite tineri şi din alte judeţe, de peste tot”, a declarat prefectul Dolha.

          Concursul de afişe şi pliante are premii frumoase susţinute de sponsori, premiul I – 3000 lei, premiul II – 2500 lei, premiul 3 – 2000 lei.

Comentarii

22/02/20 11:52
cititor

Maaa.... o sa scriu io cu creta pe niste garduri , rugand ca ga.o.zerii sa nu mai consume droguri. Cat imi dati ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5