2017, anul nunţilor de la Consiliul Judeţean

sursa facebook

Se preconizează un an bogat în evenimente matrimoniale la Consiliul Judeţean. În 2017, îşi vor uni destinele consilieri judeţeni în funcţie sau supleanţi, dar şi consilierii preşedintelui Consiliului Judeţean.
Prima nuntă anunţată este cea a Oanei Matei care-şi va uni destinele cu violonistul Emilian Coruţ, colegul de la Ansamblul profesionist „Dor Românesc”. Oana Matei face parte din echipa tânără a social-democraţilor, candidând pe lista de la Consiliul Judeţean la alegerile locale din acest an. Evenimentul va avea loc pe 9 februarie, cununia religioasă fiind săvârşită la Catedrala din Năsăud, iar petrecerea la restaurantul Giulia II. Naşi vor fi îndrăgiţii interpreţi ai cântecului popular Alexandru Pugna, Ovidiu Purdea Someş, Ioan Dordoi, împreună cu soţiile lor şi Florentina şi Petre Giurgi.
O altă nuntă programată este cea a consilierului judeţean Oana Nechita, fiica preotului Ioan Nechita din Josenii Bârgăului, care-şi va încununa dragostea alături de alesul inimii sale, un tânăr clujean.
Cea de-a treia nuntă va avea loc în vară, în 10 iunie, când social-democraţii vor ajunge pe plaiuri bucovinene, la Poiana Stampei, pentru a fi alături de Bogdan Gruia Ivan şi de Oana Candrea. Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean şi lider al tinerilor social-democraţi pregăteşte o petrecere de vis.
În octombrie vine rândul Oanei Prislopan, consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean, care va porni la drum alături de Adrian. Prieteni buni le vor deveni naşi de cununie şi îi vor călăuzi pe drumul vieţii.
Cu siguranţă va fi un an care va fi cu evenimente frumoase. Le urăm tuturor de pe acum bucurii, sănătate, împliniri şi împreună să jucăm la nuntă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5