( Video) Nuntă la Consiliul Judeţean

Avem, cu siguranţă, un an bogat în evenimente matrimoniale la Consiliul Judeţean. În 2017 şi-au unit destinele consilieri judeţeni în funcţie sau supleanţi, dar şi consilierii preşedintelui Consiliului Judeţean.
Prima nuntă a fost cea a Oanei Matei care-şi va uni destinele cu violonistul Emilian Coruţ, colegul de la Ansamblul profesionist „Dor Românesc”. A urmat cea a consilierului judeţean Oana Nechita, fiica preotului Ioan Nechita din Josenii Bârgăului, care şi-a încununat dragostea alături de alesul inimii sale, un tânăr clujean. La Poiana Stampei, Bogdan Gruia Ivan, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean şi lider al tinerilor social-democraţi a avut o petrecere de vis, alături de sute de nuntaţi şi miresa lui, şi de Oana Candrea.
Week-endul acesta Oana Prislopan, consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean, a pornit la drum alături de Adrian Neamțiu, paramedic la SMURD.
"Când ne-am cunoscut eram niște copii și iată ca acum am ajuns sa ne bucurăm unii de alții și de noile noastre familii! Ai evoluat foarte mult ca om, caracter și mă bucur să lucrăm împreună, iar astăzi, când alături de Adi ai întemeiat o minunată familie vă doresc tot binele din lume, copii minunați și o viață de poveste!
Casă de piatra prieteni dragi" a transmite colegul de birou de la CJ, Bogdan Gruia Ivan.
Starea civilă a fost oficiată la Palatul Culturii din Bistriţa, iar binecuvântarea Celui de Sus a avut loc la Biserica Ortodoxă de la Coroana. Invitaţii au petrecut alături de miri şi naşi la restaurantul Giulia II, pe muzica Adinei Băieşiu.
Pe drumul vieţii vor fi alături de tânăra pereche prietenii de suflet şi părinţii spirituali Bogdan şi Alexandra Condrate, Horaţiu şi Gabriela Găzdac, Bogdan şi Alexandra Baciu şi Adrian şi Larisa Pop.
Le urăm mirilor sănătate, împliniri şi mulţi ani împreună.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5