Nuntă în familia primarului din Măgura Ilvei. Nimu şi Ioana şi-au unit destinele. Printre naşi, Bogdan şi Oana Ivan, Mihaela Ivan şi Radu Săplăcan !

După ce de curând a avut el însuşi motive de fericire la botezul fiicei sale, primarul din Măgura Ilvei, Valer Avram, s-a bucurat de un alt eveniment frumos în familia lui, fratele Nimu căsătorindu-se cu aleasa inimii lui, Ioana Pop. De la eveniment nu putea lipsi nici fratele lor, Ioan, medic neurolog la un spital din Paris şi cadru universitar în capitala Franţei.
Printre cei care au ales să le fie părinţi spirituali s-a aflat şi Bogdan Ivan, consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean, alături de soţia sa Oana, dar şi directorul de cabinet de la Instituţia Prefectului, Mihaela Ivan, alături de bunul său prieten, arhitectul judeţului, Radu Săplăcan. După jurămintele rostite în biserică, a urmat o petrecere de vis, Nimu a studiat Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, iar mireasa Ioana este profesor pentru învăţământul preşcolar la Grădiniţa din Sângeorz Băi.
Petrecerea de la sala de festivităţi din Măgura Ilvei a fost animată de interpreta Anuţa Motofelea, fiică a comunei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5