21 de milioane de euro pentru două drumuri vitale din județul Bistrița-Năsăud: DJ 172 E (Strugureni-Matei) și DJ 172D (Măgura Ilvei-Lunca Ilvei)!

Prezent la Bistrița la invitația președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan, vicepremierul României și ministrul  Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Paul Stănescu, a aprobat finanțarea contractelor de reabilitare pentru DJ 172 E (Strugureni-Matei) și DJ 172D (Măgura Ilvei-Lunca Ilvei)!
Radu Moldovan: ” Modernizarea acestor doua tronsoane de drum este posibila datorită Programului Național de Dezvoltare Locală finanțat de Guvernul României! Din respect pentru locuitorii județului nostru, am primit aceste contracte personal din partea Domnului Paul Stănescu, Vicepremier al României și Ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene!

Îi mulțumesc pentru seriozitate și susținere domnului Vicepremier Paul Stanescu și domnului Adrian Gâdea, Secretar de Stat în MDRAPFE”, a spus președintele Radu Moldovan într-o conferință de presă comună susținută în această dimineață la sediul Consiliului Județean.

Reamintim faptul că prin PNDL 2 (2017-2020), județul Bistrița-Năsăud a primit finanțare pentru 168 de proiecte cu o valoare de aproximativ 701.2 milioane lei (152 milioane euro).

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5