3 decembrie, Ziua internaţională a persoanelor cu handicap

*Conferinta judeteană ”Indiferenta – cel mai mare handicap”

Evenimentul reuneste asistentii sociali din judet care lucrează cu persoanele cu handicap sau asistenti sociali care isi doresc dezvoltarea cunostintelor în acest domeniu, precum si alti specialisti care doresc să cunoască metodele de interventie pentru îmbunătătirea calitătii vietii acestor persoane.

Va fi un eveniment cu caracter profesional prin care dorim să facem cunoscute modalitătile prin care intervenim în rândul persoanelor cu handicap, serviciile sociale existente destinate persoanelor cu handicap din judetul BN/municipiul Bistrita.

De asemenea se va lua în considerare si abordarea persoanelor cu handicap: atitudinea fata de persoanele cu handicap, integrarea socioprofesionala a persoanelor cu handicap, accesibilitatea persoanelor cu handicap in municipiul Bistrita, ocrotirea familiala profesionista- o solutie viabila pentru ingrijirea persoanei cu handicap, Sistemul rezidential si semirezidential de asistare a persoanelor cu dizabilitati din judetul Bistrita Nasaud.
.
Evenimentul va avea loc in Sala mare de sedinta a Primariei Municipiului Bistrita, in intervalul orar 13.30-16.30 si va fi creditat de către CNASR cu 2 credite profesionale.
Asistentii sociali înscrisi în colegiu vor primi 2 credite profesionale iar cei care vor prezenta lucrari vor mai primi alte 0,5 credite.

Comitetul Sucursalei Teritoriale:
Presedinte – Daniela Bulcu
Vicepresedinte – Radu Scripa

Membri: Marin Mic
Mirela Maria Sangeorzan
Flaviu Bercea

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5