30 aprilie, ultima zi de depunere a cererilor pentru obţinerea motorinei cu acciză redusã

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) B-N reaminteşte tuturor beneficiarilor, pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciză redusă pentru anul 2011, că ultima zi pentru depunerea cererii pentru trimestrul I este 30 aprilie.

Aceasta se depune până la finele lunii următoare trimestrului pentru care se solicită rambursarea şi este însoţită de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate în trimestrul respectiv, precum şi documentele prevăzute de Ordinul 126/2010 cu modificările şi completările ulterioare.

Potrivit directorului executiv APIA B-N, Emil Scurtu, în primele trei luni ale anului, au fost depuse 91 de cereri pentru acordul prealabil pentru motorina cu acciză redusă, cu o valoare de peste 75.000 de lei reprezentând circa 65.000 de litri.

,,Trebuie precizat faptul, că alături de situaţia centralizatoare, cererea trimestrială trebuie să fie însoţită de copii ale facturilor de cumpărare a motorinei din trimestrul I a anului 2011. Totodată, beneficiarii trebuie să depună dovada că deţin cont la Trezorerie”, a mai spus Emil Scurtu.

Cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii privind documentele care trebuie să însoţească cererea trimestrială consultând Ghidul Fermierului, postat pe pagina de Internet a APIA, respectiv www.apia.org.ro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5