37 de concurenți s-au înscris deja la Cupa Orașului Năsăud la Șah!

Mai sunt doar 3 zile până la startul Cupei Orașului Năsăud la Șah, eveniment care va avea loc sâmbătă și dumincă la Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” din orașul nostru!
Până în momentul de față avem 37 de curajoși care s-au înscris în această competiție. Știm că sunt suficienți pasionați de șah în Țara Năsăudului încât să fie ocupate toate cele 50 de table de joc pe care le avem pregătite!
Indiferent de nivelul vostru de joc, nu ratați oportunitatea de a participa la o competiție organizată la standardele competițiilor internaționale!
Pe lângă arbitrul internațional Sebastian Volcinsche, alături de noi și-au confirmat prezența cel puțin un maestru FIDE și bineînțeles Vasile Strugari, concetățeanul nostru care a câștigat anul acesta Târgu Mureș Open (cea mai mare turneu din Transilvania). Asta înseamnă că aveți șansa să jucați șah la cel mai înalt nivel, chiar aici, la Năsăud.
Sistemul de joc elvețian în 7 runde înseamnă că toți jucătorii vor avea 7 meciuri cu oricare dintre jucătorii înscriși în concurs. Premierea se va face în funcție de categorie și, bineînțeles, punctaj. Un meci câștigat înseamnă un punct, înfrângerea 0, iar remiza 0,5 puncte. După fiecare rundă de joc un câștigător va juca cu un alt câștigător, la fel se va întâmpla și în cazul celor învinși. Astfel o să ne putem bucura de șah cu șanse reale la Cupa Orașului, indiferent cu cine joci.
De asemenea, dragi părinți cu micuți pasionați de șah, încurajați-vă copii să participe la acest turneu! Șahul este sportul care-i ajută pe cei mici nu doar să se concentreze, dar și cât de importantă este strategia în orice faci. De asemenea, învață să conștientizeze că înfrângerea este doar un pas înainte.
Așa că, stimați năsăudeni și locuitori ai Văii Someșului, pasionați de șah, vă așteptăm sâmbătă și duminică, la Casa de Cultură, să ne bucurăm de un turneu de toată cinstea!
Chiar dacă se acceptă înscrieri și la fața locului, sâmbătă dimineața până la ora 9:30, vă recomandăm să vă înscrieți la adresa www.primarianasaud.ro/sah.
Vă așteptăm!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5