51 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore, printre care 5 cadre didactice şi doi preşcolari!

Până astăzi, la nivelul judeţului nostru, sunt confirmate 2105 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Faţă de miercuri, sunt 51 de cazuri noi. Miercuri, au fost făcute 256 teste efectuate, dintre care 255 efectuate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, restul la laboratoare private.

Printre cazurile noi, apar 4 asistenţi medicali de la Spitalul Judeţean, 5 cadre didactice - câte unul de la Şcoala Gimnazială Ştefan cel Mare, LPS Bistriţa, CN Liviu Rebreanu şi doi de la Şieu Măgheruş; 5 angajaţi ai unir agenţi economici: 2 persoane din personalul auxiliar al unei unităţi medico-sociale, un angajat al unei primării.
Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este de 1,32 în Bistriţa-Năsăud.Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 11 persoane au fost reconfirmate pozitiv.
Sunt 1780 persoane externate - 1178 externate vindecate și 602 externate la cerere - şi 117 decese.
În Bistriţa-Năsăud, sunt 1228 persoane în carantină şi 263 persoane izolate.

***
• Până în prezent, 92 cadre medicale (22 medici, 70 asistenți, 1 kinetoterapeut) și 37 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. 106 persoane au fost externate.
• 136 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 63 au fost externate.
• 16 persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Zece persoane au fost externate.
• 4 persoane bolnave de CoVid-19 sunt angajate ale Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Două dintre acestea au fost externate.
• Patru persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Trei dintre acestea au fost externate.
• Cinci persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița - Năsăud. Patru sunt declarate vindecate, iar o persoană este în izolare la domiciliu.
• Patru persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Trei dintre acestea au fost declarate vindecate.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus, 17 din cazurile active sunt cadre didactice. Dintre acestea, o persoană este internată, 8 în evaluare și 8 în izolare la domiciliu.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus, 23 din cazurile active sunt elevi. Cinci dintre aceștia sunt internați în spital, unul în evaluare iar restul se află în izolare la domiciliu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5