Șoferul de 23 de ani a murit

Accident cu două victime încarcerate la Rusu Bârgăului

Modulul SMURD intervine în localitatea Rusu Bârgaului la un accident rutier cu două victime încarcerate, transmite ISU BN.
Update poliție:Rusu Bârgaului: circulație alternativă, pe o bandă, ca urmare a unui accident rutier;

Conform primelor date, șoferul unui autoturism, un tânăr de 23 de ani, din Bistrița, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat in coliziune cu un cap de pod. În autoturism se afla încă un pasager.

La fața locului se află polițiștii Serviciului Rutier care dirijează circulația în zonă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor.
Update Isu:

Echipaje de intervenție au găsit două victime de sex masculin încarcerate. Pompierii militari care încadrează echipajele de descarcerare au procedat la decopertarea totală a autoturismul pentru a extrage victimele.

Pasagerul din dreapta a fost extras conștient, prezenta multiple traumatisme și a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD.

Conducătorul auto a fost extras în stop cardiorespirator, imediat a fost început protocolul de resuscitare însă, din pacate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului.
Update 1 poliție : din păcate, tânărul de 23 de ani decedat; Pasagerul a fost transportat la spital și urmează a fi identificat;
Autoturismul pe care-l conducea circula pe direcția Vatra Dornei-Bistrița;
Circulația a fost reluată; în zonă se circula normal

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5