Accident la Rusu Bârgăului. O tânără a fost transportată la spital!

Modulul SMURD compus din echipaje de pompieri cu autospeciale de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila SMURD si un echipaj de prim ajutor au intervenit în localitatea Rusu Bârgăului la un accident rutier în care sunt implicate două autovehicule, informeaza ISU BN.

O persoana a rămas blocată/încarcerata. Echipajele de pompieri au extras victima rămasă incarcerata, o femeie în vârstă de aproximativ 28 de ani și au predat-o echipajului de prim ajutor SMURD, ulterior echipajului de terapie intensiva mobila.

Pe toată durata intervenției, victima a fost conștientă și cooperanta, însă prezenta multiple leziuni. A fost fost stabilizată și evacuată spre UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite. Cealaltă persoana din autoturism a fost evaluata din punct de vedere medical, dar a refuzat transportul la spital.

Potrivit Poliției județene, accidentul a vut loc pe Drumul Național 17, intersecție cu un drum comunal din localitatea Rusu Bârgăului.

Au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind condus de o tânără de 27 de ani, din Rusu Bârgăului, iar celălalt de un tânăr de 19 ani, din localitatea Prundu Bârgăului.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un șanț de colectare a apei pluviale, iar conducătoare auto a fost rănită și transportată la spital .

Ambii conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul .

*** traficul rutier a fost dirijat de polițiști, alternativ, pe un sens, pentru aproximativ 20 de minute .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5