Accident rutier la Sângeorz-Băi, cu trei mașini implicate! Un șofer din Rodna avea permisul suspendat

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz Băi au intervenit miercuri la un eveniment rutier produs pe Drumul Național 17D, în Sângeorz Băi.

"La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Leșu a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de un bărbat de 34 de ani, din Rodna, fiind ulterior proiectat într-un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Sângeorz Băi.
În urma accidentului din fericire nu au rezultat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale la cele trei autoturisme implicate.
Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști cu privire la cei trei șoferi implicați în accidentul rutier a reieșit faptul că șoferul de 34 de ani, din Rodna are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat', se arat[ ]mn comunicatul IPJ BN.

În continuare polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi, Compartiment Rutier, desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5