ACL Năsăud: PSD joacă murdar! Poşta distribuie, odată cu corespondenţa, pliante în care este atacat în mod grosolan şi mincinos Klaus Johannis

ACL Năsăud protestează cu privire la modul în care Partidul Social Democrat înţelege să câştige simpatia electoratului atât din oraşul Năsăud, cât şi a celor din judeţ şi din întreaga Românie, prin mesajele mincinoase şi murdare cu privire la posibilele acţiuni pe care le-ar întreprinde Klaus Johannis, candidatul ACL, dacă acesta va ajunge preşedinte al României.
Mai grav este faptul că Partidul Social Democrat se foloseşte în această campanie de instituţiile statului pentru a-şi răspândi mesajele mincinoase pentru a-i dezinforma pe români. În speţă este vorba de Poşta Română, ai cărui factori poştali au fost transformaţi în agenţi electorali PSD.
Partidul condus de Victor Ponta a impus, prin Ministerul Comunicaţiilor, acestei instituţii – Poşta Română – al cărui acţionar unic este Statul român, să distribuie odată cu corespondenţa, pliante în care este atacat în mod grosolan şi mincinos candidatul ACL Klaus Johannis.
Informăm pe această cale populaţia că, Klaus Johannis, candidatul ACL, doreşte să dezvolte economia ţării şi astfel cetăţenii români să ajungă la un nivel de trai decent, similar celorlalţi cetăţeni din Uniunea Europeană. Klaus Johannis îşi doreşte ca statul de drept să funcţioneze în mod real, nu doar la nivel declarativ.

Comentarii

19/10/14 18:55

Cârcoteli și iar cârcoteli.Aprigă bătălia pentru Cotroceni.Nimeni nu vorbește de mai binele acestui popor oropsit și bătut de soartă.Toți se asmuță unii împotriva celorlalți în bătălia pentru ciolanul prezidențial.Ne așteptam ca după un sfert de veac de la Revoluție să vedem și ceva concret pentru binele și prosperitatea noastră.Numai abureală și cârcoteli !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5