ACS Heniu Prundu Bârgăului a reuşit transferul sezonului competiţional: a semnat cu fundaşul dreapta al echipei naţionale de fotbal feminin, Andreea Corduneanu

Au mai rămas 30 de zile până la startul returului din Superliga românească, iar echipele profită de acest timp liber pentru a-şi întări pe cât posibil loturile. Una dintre cele mai active formaţii pe piaţa transferurilor în această perioadă a fost ACS Heniu Prundu Bârgăului.

Până la această oră, ACS Heniu Prundu Bârgăului a perfectat transferul a şapte jucătoare. Este vorba de Ana Mateşan, Alexandra Zsiga, Amalia Hohman, Alexandra Voicu, toate patru de la Independenţa Baia Mare, Adina Rognean şi Nadejda Vasilică, de la Navobi Iaşi.

Totuşi, cel mai de răsunet transfer este cel al Andreei Corduneanu. Deşi are doar 22 de ani, Corduneanu este o componentă de bază a echipei Naţionale şi evoluează pe postul de fundaş dreapta. Originară din Botoşani, fotbalista s-a lansat în fotbalul mare la Olimpia Cluj, alături de care a cucerit 9 trofee, 5 titluri naţionale şi 4 Cupe ale României.

Pentru returul acestui sezon, ACS Heniu Prundu Bârgăului îşi propune o clasare pe podium în Superligă, dovadă fiind şi transferurile multiple realizate de gruparea bistriţeană.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5