Acte auto în vremuri de pandemie COVID

Vrei să-ți cumperi o mașină SH în plină pandemie COVID și dorești să faci contractul de vânzare cumparare auto în siguranță? Nu știi de ce alte acte auto ai nevoie și ți-e teamă să nu fii pus pe drumuri, mai ales acum, în contexul sanitar actual? Ai nevoie de o nouă poliță RCA? Ai vrea sa le poți face pe toate odată, fară să riști să te infectezi cu noul coronavirus?

Ei bine, mai jos afli cum îți poți face actele auto protejandu-ți în primul rând sănătatea, chiar și atunci când rata de infectare COVID este în creștere.

Sună greu de crezut, nu? Însă soluția este foarte simplă: în loc să mergi fizic la un birou acte auto unde riști să te infectezi, stai la calculatorul tău, în siguranță, și completezi online ce e necesar. Știi doar, riscul de infectare chiar există la un birou acte auto pentru că se intră în contact direct cu fel de fel de clienți, iar unii poartă mască de protecție, alții nu ...

Dacă ții la sănătatea ta (și la timpul tău), atunci soluția ideală pentru tine este cea propusă de noi: DocExpress birou de acte auto online - completezi online un singur formular, o singură dată, când vrei tu și când e cel mai potrivit moment pentru tine . Restul actelor se generează automat și le poți descărca apoi din contul tău sau le primești pe email. Tare, nu? Și fară niciun risc de infectare cu noul coronavirus SARS-COV-2. Mai mult, programul este non-stop și disponibil în toată România.

În plus, primești pe email și un ghid gratuit cu pașii de urmat privind procedura de vânzare-cumpărare auto.

Și dacă mai era nevoie de încă ceva ca să te convingă, cu datele pe care deja le-ai completat, ți se vor genera toate ofertele RCA de la toți asigurătorii din România.

Deci, nu-ți risca sănătatea: accesează acum DocExpress și fa-ți actele auto în siguranță! Ai grijă de tine și de familia ta! Recomandă-le și prietenilor tăi DocExpress, ai grijă să fie și ei în siguranță când își fac actele auto și RCA!

Stay safe!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5