Administratorul unei firme de construcţii din Beclean, cercetat pentru evaziune fiscală

În urma controalelor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de evaziune fiscală, în cadrul căruia efectuează cercetări.
"Astfel, din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, un bărbat de 48 de ani, din Beclean, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din domeniul construcțiilor, împreună cu alți lucrători cărora nu le-ar fi întocmit documente legale de angajare, ar fi desfășurat activități pe care nu le-ar fi evidențiat în contabilitate, pentru a nu plăti impozitele și taxele aferente. Totodată, în cursul anului 2021, ar fi prestat activități de forare a unor fântâni, pe care nu le-ar fi evidențiat în actele contabile, deși ar fi încasat sume mari de bani, de la clienții societății. Prejudiciul cauzat urmează a fi stabilit", se arată în comunicatul IPJ BN.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, prevăzută de Legea 241/2005.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5