Adolescentă accidentată uşor pe o trecere pentru pietoni. Şoferul nu a sesizat Poliţia

Un şofer din municipiul Bistriţa este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Acesta a acroşat vineri un pieton, însă nu a anunţat poliţia.

Totul s-a aflat o zi mai târziu, după ce victima, o adolescentă din oraş, s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

„Din cercetări a rezultat faptul că la data de 9 ianuarie a.c., în timp ce traversa strada pe o trecere pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător, minora, în vârstă de 16 ani, din Bistriţa, a fost accidentată uşor de un autoturism, condus de către un bistriţean, de 35 de ani. După impact, conducătorul auto a stat de vorbă cu minora, căreia i-a propus să o transporte la spital, poliţie sau la şcoală, lucru cu care aceasta nu a fost de acord, astfel că bistriţeanul a părăsit locul producerii evenimentului fără a anunţa poliţia”, se arată în comunicatul IPJ BN.

La scurt timp, poliţiştii au identificat conducătorul auto, căruia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5