AFLAM DE LA I.S.U.

Exerciţiu tactic la „Ozana”

În data de 30 iulie 2009 începând cu orele 19.00, Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al Judeţului Bistriţa - Năsăud, a organizat un exerciţiu tactic la staţia de distribuţie carburat OZANA de pe strada Calea Moldovei.

Înaintare în grad la I.S.U. B-N

În data de 31 IULIE 2009, începând cu orele 08.30, la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al Judeţului Bistriţa - Năsăud, s-a desfăşurat festivitatea de înaintare în gradul următor a 4 ofiţeri şi un subofiţer. Îi felicităm şi la mai mare.

SMURD acordă ajutor cu ambulanţa “B2”

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Anies. Interventia efectiva a durat 20 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Lunca Ilvei. Interventia efectiva a durat 50 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane in localitatea Singeorz-Bai si transportarea la C.P.U. Nasaud. Interventia efectiva a durat 50 de minute.

Nuşeni - Alimentare cu apă potabilă

Garda de Interventie Beclean din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru transportarea de apa potabila la Manastirea Sfantul Ilie din localitatea Nuseni.. Interventia efectiva a durat o ora.

Bistriţa - “Nunta Zamfirei” a fost protejată

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita - Nasaud a intervenit cu o autospeciala de prima interventie si comanda pentru asigurarea masurilor specifice la festivalul „Nunta Zamfirei”. Interventia efectiva a durat 3 ore si 30 de minute.

Informaţii obţinute de la cpt. V. Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5