AFLAM DE LA I.S.U.

Sectia de Pompieri Nasaud din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o autospeciala de interventie si salvare de la inaltimi pentru indepartarea unor copaci cazuti pe o alee in localitatea Nimigea de jos. Interventia efectiva a durat 3 ore.

Sectia de Pompieri Nasaud din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si cu spuma pentru stingerea unei arderi necontrolate la groapa de gunoi, in localitatea Nasaud. Au ars: reziduri menajere pe o suprafata de aproximativ 50 mp. Cauza probabila: fumatul. Interventia efectiva a durat o ora.

Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Ilva mare. Interventia efectiva a durat 35 de minute.

Garda de Interventie Singeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip “B2” pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Singeorz-Bai, si transportarea acesteia la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia efectiva a durat o ora.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5