AFLAM DE LA I.S.U.

I.S.U. B-N – Măsuri specifice pentru Preşedintele Senatului

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a asigurarat masurile specifice de aparare impotriva incendiilor cu ocazia vizitei Presedintelui Senatului Romaniei.

Muniţie distrusă pe „Dealul Cocosului”

Echipa pirotehnica din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita–Nasaud a actionat la o distrugere de munitie in poligonul „Dealul Cocosului”. S-au distrus 2 grenade defensive, 12 proiectile exlozive si un cartus infanterie.

Sângeorz-Băi Bolnav ajutat de SMURD

Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip B2 pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia din localitatea Singeorz Bai la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia a durat 20 de min.

Maieru – SMURD acordă primul ajutor

Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip B2 pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia din localitatea Maieru la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia a durat 40 de min.

Tureac – Au fost retrase forţele de intervenţie

Joi 28 mai orele 19 00 Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud si-a retras fortele si mijloacele de interventie, care au actionat la localizarea si lichidarea incendiului de padure de pe raza localitatii Tureac, Ocolul Silvic Tihuta-Colibita, varful Arendasului.

In zona a plouat, iar conform informarii privind situatia hidrometeorologica primita de la D.A.S.T. – S.G.A. Bistrita - Nasaud, cantitatea de apa cazuta pe sol ≈ 28 l/m2. A ars aproximativ 4 ha de liziera in padure de foioase si conifere. Cauza probabila a incendiului: actiunea unor persoane iresponsabile - fumatul; Interventia a durat 32 de ore.

Informaţii primite de la cpt. V Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5