Aflăm de la I.S.U.

Sângeorz – Băi - SMURD acordă primul ajutor

Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip B2 pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia din localitatea Sangeorz Bai la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia a durat 50 min.

I.S.U. Bistriţa prezent la meciul de fotbal

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru asigurarea masurilor de aparare impotriva incendiilor la meciul de fotbal dintre C.F. Gloria 1922 Bistriţa – F.C. Brasov.

Bistriţa – Atelier auto şi autoturism în flăcări

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu la un atelier de reparatii auto, in localitatea Bistrita. Au ars: atelierul de reparatii auto pe o suprafata de aprovimativ 60 mp., un autoturism si un elevator electric; Cauza probabila a incendiului: sudura cu permis dar fara respectarea normelor; Interventia a durat 30 min.

Chintelnic – Gospodărie cuprinsă de foc

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu la o gospodarie individuala, in localitatea Chintelnic. Au ars: acoperisul casei pe o suprafata de aproximativ 60 mp, acoperisul anexelor pe o suprafata de aproximativ 50 mp. si grajdul in totalitate.; Cauza probabila a incendiului: foc deschis in spatii inchise; Interventia a durat doua ore.

Sângeorz – Băi – Bolnav transportat de SMURD

Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip B2 pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia din localitatea Sangeorz Bai la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia a durat 45 min.

Sângeorz – Băi – Salvat de SMURD

Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip B2 pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia din localitatea Sangeorz Bai la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia a durat o ora.

Serviciile voluntare din Prundu Bârgăului şi Rebra, la datorie

In data de 01.05.2009 Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Prundu Birgaului a intervenit pentru stingerea unui arderi necontrolate de vegetatie uscata in localitatea Piatra Fintinele.

In data de 03.05.2009 Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Rebra a intervenit pentru stingerea a doua arderi necontrolate de vegetatie uscata in localitatea Rebra.

Informaţii primite de la cpt. V. Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5