A.J.O.F.M. Bistriţa - Năsăud organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania

În perioada următoare, studenții care doresc să aplice pentru un job de vacanţă de vară în anul 2018 (minim 2 luni) în Germania, se pot înregistra la Compartimentul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa – Năsăud.

„Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor. Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană”, precizează directorul executiv al AJOFM BN, Otilia Râpan.

Potrivit sursei citate, documentele necesare ȋnregistrării dosarului sunt copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); fișa de solicitare - Bewerbung – completată ȋn 2 exemplare la calculator și semnată (formularul tipizat); adeverința de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); adeverința de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat), 3 fotografii tip pașaport; copie permis de conducere (dacă este cazul).

Interviul cu angajatorii germani va fi susţinut prin intermediul programului Skype. Interviul este menit să verifice şi nivelul de cunoaştere a limbii germane. Toate documentele necesare pentru înscriere, precum şi instructiunile de completare a acestora pot fi obţinute de la consilierul EURES din cadrul A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud. Ȋnregistrarea se va desfășura pana în data de 9 februarie 2018 la sediul AJOFM Bistriţa – Năsăud, din Bistriţa, strada Gării, nr. 2-4, cam.16 birou EURES.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5