Până în 15 februarie,

Studenţii şi masteranzii pot aplica pentru un job în Germania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud informeaza studenţii care doresc să muncească în vacanţa de vară (minimum 2 luni) în Germania, faptul ca a fost prelungită perioada de selecţie, până în 15 februarie.

Potrivit directorului executiv Otilia Râpan, pot aplica pentru un job studenţii şi masteranzii care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, colegiu tehnic, colegiu., care au vârsta cuprinsă între 18 – 35 ani şi care au cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană (cel puţin 3 ani de studiu).

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc în perioada 25.01.2013 – 15.02.2013, în intervalul luni – joi, orele 09.00 – 15.00, şi vineri, orele 09.00 – 12.30, la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, din strada Spătaru Preda nr. 12, corp cladire A, parter, sector 5, telefon 0758236632.

Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă un număr de 150 de locuri de muncă pentru studenţii români. Locurile de muncă sunt în special în domeniul hotelier – gastronomie, zona Bavaria şi Baden Wűrttemberg, pentru o perioadă de minim două luni.

Dosarul trebuie să conţină copie act de identitate (cu o valabilitate de minimum 6 luni), opţional, copie paşaport (cu o valabilitate de minimum 6 luni), adeverinţă de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); adeverinţa de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat precum şi instrucţiunile de completare sunt postate pe site-ul A.M.O.F.M. Bucureşti, www.bucuresti.anofm.ro, secţiunea Actualizari in site); fişa de solicitare – Bewerbung 2013 – completată în două exemplare la calculator şi semnată (formularul tipizat se regaseste pe adresa sus menţionată); dovada acreditării, în cazul unei facultăţi particulare; copie de pe foaia matricolă (cu excepţia studenţilor din anul l de studiu); recomandare de la unul din profesorii de la facultate; 3 fotografii tip paşaport; copie carnet de conducere (dacă este cazul).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5