Joburi pentru studenţii care doresc să lucreze în Gemania, în vacanţa de vară

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti va organiza, în perioada 12.01.2015 – 06.02.2015, o selecţie pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară. Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă un număr de 60 posturi pentru perioada vacanţei de vară 2015. Locurile de muncă sunt  pentru o perioadă de minimum două luni, informează directorul executiv Otilia Râpan din cadrul Agenţiai Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Pentru a participa la preselecţie, persoanele interesate trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 – 35 ani, să fie studenţi şi masteranzi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi şi să aibă cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană (cel puţin 3 ani de studiu).

Dosarul trebuie să cuprindă o copie a actului de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); opţional, copie paşaport (cu o valabilitate de minim 6 luni); adeverinţă de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); adeverinţă de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat precum şi instrucţiunile de completare sunt postate pe site-ul A.M.O.F.M. Bucureşti, www.bucuresti.anofm.ro, secţiunea Actualizări în site); fişa de solicitare – Bewerbung 2015 – completată în 2 exemplare la calculator şi semnată (formularul tipizat se regăseşte pe site-ul A.M.O.F.M. Bucureşti, www.bucuresti.anofm.ro, rubrica Actualizări în site); dovada acreditării, în cazul unei facultăţi particulare;recomandare de la unul din profesorii de la facultate; 3 fotografii tip paşaport şi o copie carnet de conducere (dacă este cazul).

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limbă germană vor avea loc în perioada 12.01.2015 – 06.02.2015, în intervalul luni – joi, orele 09.00 – 15.30 şi vinery, orele 09.00 – 13.00, la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, din strada Spataru Preda nr. 12, corp clădire A, parter, sector 5, telefon 0758 – 236.632.

Pe site-ul AMOFM Bucureşti sunt postate toate formularele care trebuie completate în mod obligatoriu de studenţi. Vor fi acceptate doar dosarele care conţin toate documentele precizate pe site şi în anunţ. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5