AJOFM ne pregăteşte o minibursă a locurilor de muncă la Sângeorz-Băi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud prin Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Năsăud – Punct de lucru Sângeorz-Băi, organizează, joi 23 octombrie, incepând cu ora 10.00, Minibursa locurilor de muncă în domeniul confecţionării maselor plastice pentru autoturisme.

Acţiunea se va organiza la Casa de Cultura din oraşul Sângeorz - Băi.

„Pâna la această dată doi agenţi economici din zona respectivă oferă 212 locuri de munca vacante în următoarele meserii : operator injecţie, operator achiziţii, magazioner, ajutor magazie, ajutor reglor maşini injecţie, facturist, asistent manager şi muncitori necalificaţi.

Aşteptăm în continuare să ne contacteze şi alţi agenţi economici care pot oferi locuri de munca la această minibursă a locurilor de munca atât la sediul agenţiei din Bistriţa, str. Gării, nr.2-4, cât şi la sediul Punctului de Lucru din Sângeorz Bai, str. Izvoarelor nr.56-57.

Invităm şomerii şi alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din Sângeorz- Băi şi din localităţile învecinate să participe la această acţiune.

La cererea agenţilor economici sau la cererea pieţei muncii AJOFM BN organizează miniburse ale locurilor de munca specializate pe anumite meserii sau domenii de activitate”, a declarat Alina Căpraru, purtător de cuvânt A.J.O.F.M Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5