Ajustări de vară târzie în staff-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean

Şedinţa cu directorii instituţiilor de învăţământ de pe raza judeţului nostru a fost un bun prilej de a prezenta noua formulă organizatorică a Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud. În aplauzele colegilor, inspectorul şcolar general Camelia Tabără l-a prezentat pe „adjunctul” Balazs Denes, cel care l-a înlocuit pe prof. Mihai Mureşan.

Inspector şcolar pentru managementul resurselor umane este Iuliana Chilom, iar prof. Dorel Cosic a preluat „portofoliul” de la matematică. Inspector şcolar pentru proiecte educaţionale este Ionuţ Ioja, fostul director al CCD, în timp ce prof. Suzana Gălăţan s-a reîntors la catedră la CN „Liviu Rebreanu”.

Prof. Monica Buboly a fost „transferată” pe postul de inspector şcolar pentru limbi moderne, iar postul vacant de la „educaţie permanentă” a fost preluat de prof. Aurelia Dan (de la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga”).

Nu în ultimul rând, deşi nu a fost prezentat, pentru „minorităţi”, inspector şcolar a fost desemnat Deak Zoltan.

***

În cadrul şedinţei, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică – dr. Ioan Suciu, ai ISU Bistriţa-Năsăud – col. ing. dipl. Dan Gheorghiţă şi ai Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud – comisarul şef Liviu Olariu (adjunctul Poliţiei judeţene) au prezentat o serie de aspecte care ţin de domeniile pe care le gestionaeză, de la obţinerea autorizărilor sanitare, protecţie împotriva incendiilor, până la asigurarea pazei şcolilor, atât al bunurilor materiale, dar mai ales al siguranţei elevilor şi cadrelor didactice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5