Ajută la înființarea unei noi biblioteci școlare, la Nuşeni!

"Biblioteca POV21" începe din nou! Pentru al doilea an la rând, echipa POV21 are nevoie de ajutorul tău să înființeze o bibliotecă la Școala Gimnazială din Nușeni.

Anul trecut, la Școala Gimnazială "Ioan S. Pavelea" din Runcu Salvei s-au strâns peste 4000 de cărți din donațiile elevilor din județ.

Este important pentru elevii care până acum nu au avut o bibliotecă școlară să învețe ce prieten și profesor bun poate fi o carte și să vadă singuri cât de frumos creștem citind.

Cum poți să ajuți anul acesta? Simplu! Găsește în liceul sau școala ta cutiile amplasate pentru donații (din 26 septembrie până în 4 octombrie) și adu cărțile care crezi că vor ajuta sau bucura un elev de gimnaziu: culegeri, cărți de poezie, literatură clasică și nu numai.

Sau și mai simplu: trimite-ne cărțile prin poștă la adresa Bistrița, Strada Dornei, nr. 14 - 16, iar dacă vrei să te implici în proiectul nostru și nu ai cărți care pot fi donate elevilor de gimnaziu, ne poți dona bani pe cont (https://www.paypal.me/pov21) și noi o să cumpărăm manuale și cărți.
Asociatia Pov21 Bistrita
IBAN: RO87BUCU1391304253149RON

Urs Gavrila, POV21, 

event manager

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5