O informaţie senzaţională!

AL. C. MILOŞ: IPOTEZA BIBLICĂ A „DUBLEI SEMINŢE”! CAIN ERA COPILUL LUI EVA SI A LUI LUCIFER!

De curând am recitit „Protocoalele Înţelepţilor Sionului” cât şi cartea lui IERONIM HRISTEA „De la Steaua lui David la Steaua lui Rothschild”.
În „Protocoalele Înţelepţilor Sionului” am întâlnit informaţia că în epoca lui Pericle aproximativ anul 429 Î.DH. aceste texte masonice, mozaice, purtau şi numele de „Calea sau Drumul Reptilei” aluzie la o parte străveche a Originii Omului cu Strămoşi Extratereştrii dintr-o Rasa Reptiliană de Şerpi Cosmici lucru ce l-am semnalat şi noi în cartea „Biblia Reptiliană”.
Dar nu aceasta este informaţia bombă, senzaţională, incredibilă- ci aceea descoperită în cartea lui IERONIM HRISTEA la paginile 31-37 ce ar explica multe din calităţile şi viciile-defecte ale rasei umane.
Cităm: „Unii dintre exegeţii Bibliei, partizani ai ipotezei a „Dublei Seminţe” au ajuns la concluzia că expresia „muşcatului din fructul interzis” este o metaforă ce în realitate ascunde – Actul Sexual comis de Eva nu cu Adam ci cu ...Lucifer, respectiv cu Diavolul cu care l-a procreat pe Cain, primul fiu al primilor oameni. Strălucitorul Lucifer fusese cândva unul dintre îngerii cei mai apropiaţi de Dumnezeu, dar a fost deposedat de Autoritatea Celestă, fiindcă încercase să treacă înaintea Creatorului Său.
Această ipoteză-supoziţie este atestată atât de Vechiul Testament cât şi de Noul Testament: „cum ai căzut din cer, Lucifer strălucitor fiul al zorilor”(Isaia 11,12,13) şi în Noul Testament se menţionează de Sf. Apostol Pavel: „şi nu este de mirare că chiar Satana se preface într-un înger de Lumină” (2 Corinteni – 11,14). Deasemenea Noul Testament confirmă coborârea pe Pământ a Diavolului sub formă de Şarpe Reptilian din adâncimnile Cerului: „şi Balaurul cel mare, Şarpele cel vechi numit Diavolul şi Satana , acela care înşeală întreaga lume a fost aruncat pe Pământ împreună cu Îngerii săi (Apocalipsa 12, 9).
Originea Omului Terestru se pare că este din Constelaţiile Pleiade, Lyra, Vega, Sirius, şi peste care apare şi amprenta genetică a Reptilienilor din Orion. Cum a înşelat-o Şarpele -Diavolul –Satana pe Eva este arhicunoscut prin Miturile Izgonirii din Eden şi Ispitirea lui Adam si Eva.
Astfel s-ar putea explica fraticidul comis de Cain contra fratelui său Abel prin caracterul genetic diabolic al lui Cain, de ucigaş, asasini cu sânge rece, cu sânge de Reptilă de Şarpe, de Diavol, el fiind procreat prin împerecherea dintre Eva şi Lucifer – Diavolul-Şarpele-Reptilianul!
Acesta este Secretul Suprem pe care îl tăinuiesc toate scrierile sacre, Masonera Mondială, religiile şi Bisericiile Lumii cu jurământ de viaţă şi de moarte!
Mântuitorul nostru Isus Cristos este născut prin Duhul Sfânt cel bun, pe când Cain, prin duhul cel rău, probrabil că, o nouă reconstrucţie genetică a Omului, Om Nou, pe pământ nou sub un cer nou, în care să se înlăture din ADN –ul nostru genele de ucigaş, reptiliene, ar fi salvarea pentru întreaga omenire se pare că urmaşii lui Cain-Moise, David, Solomon, aveau şi ei aceste instincte criminale de ucigaşi cu sânge rece, de Reptilă, de Şarpe, căci Moise a omorât un egiptean, lucruri ce pot fi confirmate de Scrierea Biblică. Şi toată Rasa Umană, este căzută în Păcatul Crimelor! Să mai amintim ciudata afirmaţie pe care o face Isus Cristos, referitor la fariseii şi cărturarii de la Templul din Ierusalim pe care îi numeşte „Şerpi şi pui de Năpârci” spunându-le: „Voi aveţi de tată pe Diavolul şi umblaţi să împliniţi poftele tatălui vostru, el de la început a fost ucigaş, şi nu stă în adevăr pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună vorbiţi şi voi în numele lui, căci este un mincinos şi tatăl minciunii.” (Ioan 8, 44).
Terra este azi o Planetă a Maimuţelor perverse şi criminale cu gene reptiliene de ucigaşi, o crâşmă planetară şi un bordel planetar o Planetă a războaielor, Rasa Umană în ruină, în starea căzută suferă de Păcatul de a Ucide oameni şi Animale –Plante- Pietre aceasta fiind o tară, boală genetică ce ni s-a transmis prin Cain, şi prin Maculata Concepţie, Naşterea prin Uterul Femeii, până în ziua de azi, căci Pământul de azi este în ruină, în războaie şi conflicte şi în consum de droguri, nu în Pace şi Iubire, în Ură şi Duşmanie şi invidie, înarmare continuă, autodistrugere, sinucidere globală, este pământul lui Cain şi nu al lui Abel! Totul ne aminteşte şi de discursurile demagogice şi fariseice, mincinoase, criminale ale politicienilor, ale generalilor, ale clericilor Planetei, deci nu cuvintele ci faptele lor demonstrează această stare de ruină a omului şi a Planetei Sale Casa Verde! De urgenţă, Rasa Umană trebuie să pornească un Război al fiecărui Om cu el Însuşi, un Război de Independenţă din Sclavia Milenară Genetică Reptiliană, eliberându-se cu ajutorul „Armei Iubirii Universale” a lui Isus Cristos!

Comentarii

05/08/14 04:28
Marilena

Deci omenirea are in sange crima....

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5