Alcool sanitar şi ţigări, confiscate de poliţişti. Amenzi pentru operatorii economici!

65 de operatori economici au fost verificați miercuri de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice. "Cu ocazia controalelor, au fost constatate nereguli pentru care polițiștii au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 66.500 lei. Totodată, ca măsură complementară, a fost confiscat numerar în sumă de 738 lei, dar și produse a căror proveniență legală nu a putut fi dovedită, în valoarea totală de 1825 lei (69 de sticle cu alcool sanitar și 74 de pachete țigarete în valoare)", se arată în comunicatul IPJ BN. 

Din totalul sancțiunilor aplicate, 23 de sancțiuni, în valoare de 55.000 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990, 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.500 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor  O.U.G. 28/19, o sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor Legii 252/2003 privind Registrul unic de control, restul fiind pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare.

Acțiunile polițiștilor continuă și în perioada următoare, în scopul prevenirii și combaterii activităților ilicite și încălcării legislației, în toate domeniile aflate în competență.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5