Alegeri parlamentare: 117 candidați în Bistrița-Năsăud pentru un mandat la Senat sau Camera Deputaților

Potrivit art. 61, alin 6 din Legea nr.208/2015, privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității  Electorale Permanente, cu modificările și completările ulterioare, Biroul Electoral de Circumscripție Județean nr. 6 Bistrița-Năsăud aduce la cunoștință publică faptul că prin procesul verbal nr. 130/30. 10.2020, a constat rămânerea definitivă a candidaturilor pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din 6 decembrie 2020, în Circumscripția electorală nr. 6 Bistrița-Năsăud.  

 Sunt definitive listele de candidați pentru 12 competitori electorali: UDMR, Partidul Verde, PMP, PNL, PSD, Partidul Pro România, Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal, Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR), Partidul National Țărănesc Maniu-Mihalache (PNT M-M), PER, Alianța USR PLUS, ARN și două candidaturi independente (pentru Camera Deputaților).  

Un număr de 11 competitori electorali au liste de candidați atât pentru Senat cât și Camera Deputaților, iar un competitor electoral (ARN) a depus listă (cu un singur candidat), doar pentru Camera Deputaților.

 Pentru SENAT candidează 39 de persoane, iar pentru Camera Deputaților candidează 78 de persoane.

Competitorii electorali, listele de candidați ale acestora și candidaturile independente sunt în imagini!

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5