Alexandru Pugna ar putea fi contracandidatul lui Oltean

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Alexandru Pugna, ar putea candida în Colegiul 3 de la Camera Deputaţilor, mandat deţinut în prezent de liderul PDL BN, Ioan Oltean. De fapt, cu deputatul Oltean ar urma să intre în lupta pentru funcţia de deputat.

Deocamdată, vorbim doar despre o ipoteză de lucru a social-democraţilor, şi asta pentru că decizia finală cu privire la împărţirea colegiilor parlamentare în Bistriţa-Năsăud nu a fost transmisă, de la nivel central, de Uniunea Social Liberală. Dacă liberalii vor avea candidaţi pe ambele colegii de la Senat – Dorin Dobra şi Ioan Deneş, plus Colegiul 4 de la Camera Deputaţilor, prin Stelian Dolha, atunci social-democraţii vor avea candidaţi în Colegiile 1,2 şi 3 de la CD.

În prezent, Alexandru Pugna analizează această propunere a colegilor din PSD, dar trebuie să fie validat şi de Comitetul Executiv al filialei judeţene.

Alexandru Pugna are de partea sa notorietatea, neimplicarea în scandaluri de orice fel. În plus, este un om aproape de Dumnezeu de care nimeni nu se poate despărţi, nici măcar în politică.
Născut la 14 Noiembrie 1961, în Căianul Mic, este absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă secţia Teologie pastorală a Universităţii din Oradea- 2003. Are master în Teologie, specializarea Istorie bisericească la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii din Oradea- 2006, dar şi master în drept- Administraţie publică locală, la Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad- 2007.

Din anul 2000 şi până în 2008 a fost consilier local în cadrul Consiliului Local Bistriţa, iar din anul 2008 este consilier judeţean, din 2012 obţinând şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5